CONTRL | Ledende innen teknologi og elektroniske kjøreboker
Cart 0

Tjenester

Vi sitter på høy kompetanse og lang erfaring med prosjekter og utvikling innenfor flåtestyring og integrasjoner mot tredjepart systemer, og tar gjerne del i prosjekter og prosesser hvor vi kan dele vår kompetanse og erfaring. 

Contrl_tjenster2.jpg

Strategi og rådgiving

Det er mye kunnskap som ikke finnes hos etablerte konsulent selskaper. SAGAsystem har en unik kompetanse innen alt som har med flåtestyring og gjøre inkludert det praktiske rundt etablering av et nytt system.  Vi kan tilby rene strategiprosjekter, strategi som delleveranse i et utviklingsprosjekt og generell strategisk rådgiving.

Montering av utstyr

SAGAsystem har eget personell med kompetanse og erfaring med montering og logistikk tilhørende flåtestyring. Vi har utviklet et web basert kvalitetssystem som sikrer 100 % sikker montering, samt lagring av alle data med informasjon om alt fra hvem som monterte hva, til hva som ble montert når. Å gjennomføre en kvalitativ montering og utrulling av system er avgjørende for bruk av system.

Teknisk utvikling

I SAGAsystem har vi samlet et av Nordens største og mest erfarne utviklingsmiljø for flåtestyring og analyse av kjøretøy data. Vi dedikerer en erfaren prosjektleder i hver sak som følger denne fra a til å.